Ние овде во Жолта се сметаме дека сме луѓе кои што ја пратат најновата технологија и најновите трендови во истата. Но сето ова е џабе доколку ве "тепа" носталгијата. Еве како се погриживме за тоа!

Неколку недели веќе работам на Windows 7, уште пред Микрософт официјално да ја пушти првата бета верзија од истиот (пшшшшшшшт.. не кажувајте на никој Wink), но цело време додека штракам низ сите негови нови можности, како да ми недостига нешто. Се до денес. Денес најдов како да ги овозможам останатите нови теми за Windows 7. Доколку се уште не сте го симнале новиот Windows, за како може да го направите истото, прочитајте овде. Инсталирајте го, одете овде за ги овозможете скриените теми на Windows, и потоа клик овде за да ја симнете темате Лозје-Vineyards. Да, знам, во Германија е, но кој е од нашиот крај сигурно ќе му заличи на некој дел од околината.

Ауу да, за малку ќе заборавев, клик овде за да ја видете горнава фотка во оригинална големина.

Сподели ја оваа информација преку:

ВАШИ КОМЕНТАРИ


Од :koko
Коментар :stvarno li petelo u kavadarci vikal "ciciriku" mesto kikiriku ?? :p


Од :Jas
Коментар :Gluposti!


Од :jas
Коментар :kikiri,kikiri,kikiri :))))))


Од :ivi scorpions
Коментар :Ma tipicno kavadarecki windows :) kikiki


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Последно во галеријата